LondONbudget

Üres zsebbel Londonban.

Londonban jobbak a kilátások, 2. rész

2016. május 15. 23:55 - LondONbudget

Have you ever been so high for such low price?

A londoniak nem nagyon szeretik mert megrontotta a Tower szeplõtlen látképét és mert nagyvonalú ìgéretei közül semmit nem tartott be, de ez még nem ok arra, hogy te ne szeresd. Amirõl szó van, az nem más, mint a Sky Garden, ahol ingyen élvezheted a lélegzetelállìtó kilátást - már ha elég elõrelátó vagy. 

Szóval tegyük fel, hogy te is szeretnéd megnézni milyen az egyik felhõkarcoló legtetején állni, de sokallod érte még a nyolc fontot is. Akkor a 20 Fenchurch Street tetején található Sky Gardens a te helyed, ahová egy kis szervezéssel magad is könnyen bejuthatsz. 

A Sky Garden volt az az ìgéret, ami miatt a Walkie - Talkie -nak becézett toronyházat egyáltalán megépìtették. A tervezõ egy parkot, egy mesebeli függõkertet ìgért, amit könnyedén igénybe vehet a köz. Ez nem teljesen valósult meg, habár jó nyilvános parkhoz illõen a Sky Garden bizony ingyen  van. De ha be akarod tenni a làbad a honlapjukon elõbb idöpontot kell foglalod. Na ez már egy szokványos játszòtér feeling igaz -e?  Nagyjából három nappal elõbb kell foglalod és màsfél órán át élvezheted a kilátást utána, ami, szerintem, éppen elég. A fanyalgást hagyd meg a londoniaknak, nekik kell szemezniük a Walkie Talkieval minden nap, te csak csinálj egy selfiet a St. Mary Axe -val a háttérben és indulj az utadra könnyū szìvvel, amiért a zsebedet még mindig leghùzzák a megspórolt fontok. 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://londonbudget.blog.hu/api/trackback/id/tr998719904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása