LondONbudget

Üres zsebbel Londonban.

Londonban jobbak a kilátások, 1. rész

2016. május 15. 17:08 - LondONbudget

London felett, £8 alatt

Ha álltál már a Shard lábánál úgy biztos érdekelni kezdett, hogy milyen lehet a kilátás odafentrōl. Ha viszont rá is kerestél arra, hogy mennyibe kerül feljutni a Shard Viewing Gallery-be, ùgy lehet, hogy el is ment a kedved. A £30 még baráti árnak számìt, a határ a csilagos ég. De tessék itt tökéletes alternatìva:

A londoniak tudják és nem félnek elmondani, hogy a Sharba £8- ért is be lehet jutni. Mást sem kell tenned, mint állj még 11 óra után a Shardnál és kérdezz az AquaShard bàrja után. Az étteremben drága ebédek és borsos árú teák várnak, de a bárba foglalás nélkül is bejuthatnak a földi halandók és nem kell, hogy ráköltsd ingedet-nadràgodat. Az itallapon könnyen találhatsz egy £8 -os bort és onnantól kezdve élvezheted a kilátást, amìg ki nem ürül a poharad. 

Tagadhatatlan, hogy nem ugyanott és ugyanùgy nézed még a Shard-ot, ahogy a tisztes jegyváltók tették, de nekem személy szerint az egyik legjobb kilátós élményem volt. Van idō elmélyedni a látványban és elbeszélgetni a bortól feloldódva, nincs hideg és nem fúj át a szél, a háttérben bárzene szól. És egy csomó pénzt megspóroltál rajta! 

 

Szólj hozzá!
Címkék: £6-10

A bejegyzés trackback címe:

https://londonbudget.blog.hu/api/trackback/id/tr648718832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása