LondONbudget

Üres zsebbel Londonban.

Hazudj, ha tudsz!

2016. május 13. 18:36 - LondONbudget

Volt már olyan, hogy veszettül akartad, hogy a szemedbe hamukázzon egy helyes hapsi? Hát persze, hogy. Nem? Még soha? Akkor meglehet, hogy a Bullshit Tour London nem neked való. 
Mármint, végül is miért akarnád, hogy egy városnézõ tùra hazudjon neked? Miért akarnál tények helyett téveszméket tanulmányozni? Márpedig a Bullshit Tour London éppen ezt garantálja neked. A weblap kapitális baromságokkal kecsegtet, amiket kész tényekként fognak tálalni neked. Mi abban a jó?


via GIPHY

Hát fôleg az, hogy vicces. A tùravezetõnk kìméletlen szóvicekkel döngölt földbe, már amikor nem aktuális eseményekre reflektált humorosan vagy anekdotákkal traktált a természetesen tökéletesen valós óriásokról, akik a föld alatt éltek és ma a Bank of England mélyén várják a szabadulást. Igazán felüdìtô a pénz és hatalom horizontális üvegtemplomai alatt gondtalanul nevetgélni a pénzmáglyán és rájönni, hogy semmibe nem kerül kikacagni az üzletembereket. (Na jó, tìz fontot rá kell szánni a dologra.)

img_20160508_142416.jpg

 

Plusz mikor volt utoljára, hogy felemelted a fejed annyi idôre, hogy észrevedd, hogy egy kamera a Guildhallnál tulajdonképpen egy másik kamerát vesz fel 0-24? Ugye! De azért van ott a vezetôd, hogy segìtsen megtalálni a mókàs dolgokat a komoy közegben Hagyd, hogy a piros páncélos lovag elfeledtesse veled egy olyan másfél órára az unalmat és fakadj dalra a City közepén. (Nem kell szégyenlõsködni, a City túra vasárnapinként indul és az üzleti negyed olyankor kihalt, mint egy kripta!)

Mókázz egyet és emlékeztesd magad, hogy semmit nem kell tùl komolyan venni, legkevésbé magadat, na meg a városnézô túrákat!

img_20160508_142201-2.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: £6-10

A bejegyzés trackback címe:

https://londonbudget.blog.hu/api/trackback/id/tr458712676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása