LondONbudget

Üres zsebbel Londonban.

A nevetés jótékony hatása

2016. augusztus 10. 23:28 - LondONbudget

Mi is ez? Költségmentes kacagás egy ingyenes comedy clubban North London térségben! Derülj díjmentesen a szenvedélyes humoristák Kickstarter kezdeményezésének köszönhetően!

Egy tízes körül van az átlagos stand -up vagy comdey gig Londonban, kivéve, ha tudod, hogy hová és mikor érdemes menni. Számos helyen kínálnak borravaló alapú vagy teljesen ingyenes szolgáltatást elhivatott komikusok. Az egyik ilyen műintézmény az Islingtonban, az Angel állomáshoz közel eső Queens Head street -i pub, amelyre Angel2.0 néven hivatkoznak többnyire és az Angel Comedy Club ingyenes leányvállalata ez.

Alapadatok:

Név: Angel Comedy 2.0

Típus: Éjszakai élet, stand-up comedy

Ár: Ingyenes, borravalót adhatsz, előzetes foglalás és egyeztetés szükséges lehet.

Legközelebbi tube station: Angel (Northern)

Étkezési lehetőség: Angel állomásnál találhatsz opciókat. A pubban csak csipszet adnak az italokon kívül. 

Korosztály: Felnőtt tartalom - 18+ poénok egy italmérésben, kizárólag nagykorúaknak ajánlott! 

Web: http://www.angelcomedy.co.uk/

 

 

Az alapító Kickstareren hozta össze a pénzt a pub -ra rekordidejű tíz nap alatt - ez minden bizonnyal az általa a Camden Head-ben szervezett másik komikus show népszerűségének volt köszönhető.

13873149_187526038329335_7136362668197432387_n.jpg

A profit egyenlőre nem szempont az alapítóinak, ingyen is megnézheted a stand -up -os srácokat - ez azért van, mert a showt szeretnék annyira nyitottnak megtartani a szervezők, amennyire csak lehet. Örömmel várják a fiatal feltörekvőket a rutinos vén rókák mellé - olyan gesztus ez, amit egy felkapott, profit -orientált klubban nem lehetne megtenni.

Cserébe neked ingyen van az élmény, de ajánlatos előre foglalni a helyet - vasárnap este nincs full house, de minden bizonnyal csak a közelgő hétfő reggel réme miatt van ez így. Egy péntek vagy szombat esti gig minden bizonnyal sokkal népszerűbb.

Az Angel Comedy nagyon stabil, erős felhozatalt kínált - öt fellépő közül egy volt, akit csak közepesen mondanék viccesnek, tehát itt abszolút nem áll az “olcsó húsnak híg a leve” tézis

Annak ellenére, hogy az estém ingyenes volt, az Angel Comedy nagyon stabil, erős felhozatalt kínált - öt fellépő közül egy volt, akit csak közepesen mondanék viccesnek, tehát itt abszolút nem áll az “olcsó húsnak híg a leve” tézis. Sőt egyenesen megkapó volt az igyekezet, amit egy teljesen profit mentes szórakoztatással töltött estébe a komédiások beleöltek - az egyik fellépők a dugóban ragadt és emiatt sokat késett, de hé! Nem csak, hogy átautózott fél Londonon (harakiri szintű önsanyargatás!), de félúton realizálva, hogy menthetetlenül el fog késni nem csörgött a kollégákra, hogy lemondja a fellépést, hanem csak végig vergődött a városon (és a helyszínen magabiztosan hozta az este egyik legjobb fellépését!).

A Queens Head street -i pub egy aprócska és kissé lelakott épület, a csilivili Wetherspoons pubokkal összemérve nem is annyira klasszikus angol pub, mint inkább tipikus magyar talponálló érzetét hozza, benne a Világ Legkisebb WCjével™. De egy estényi nevetés után kifelé tartva egyszerre megszereted az ízes - bűzös söntést - egy kicsit talán a komikusok szemén keresztül látva a világot, akik mindenhol keresik a furcsát, a szokatlan, a rondát és igen, sokszor a szomorú, hiszen ők tudják - “Comedy is tragedy plus time.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://londonbudget.blog.hu/api/trackback/id/tr4110117538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása